This is the last ..

Assalammualaikum.

ahh..sudah!
setiap malam jari aku menggedik nak berjoget atas keyboard ni..
ok..hope lepas ni aku dapat kurang kan aktiviti ni..
susah kalau dah jadi blogger ni..
kalau boleh setiap masa aku nak jenguk blog.
aku selalu pantau blog aku dari hp cap samhang aku tu.
so aku boleh tahu berapa ramai visitor yang singgah..
*ado ke visitor?? perasan femes ler tu.. aku sedar..aku tak sehebat ABG BEN.. aku tak sejelita CIK EPAL. haha..tapi aku punya minat dalam bidang penulisan ni.
aku mula sedar minat aku since sekolah lagi.
aku suka menulis..suka buat cerita masa sekolah rendah dulu.
masuk sekolah menengah aku suka buat esei.
alhamdulillah.. idea sentiasa mencurah curah..

aku punya draft novel sendiri..tapi aku tak mampu habiskan atas faktor komitmen aku pada pelajaran.. dan kalau diberi peluang untuk join bengkel menulis novel, aku tak akan menolak.


ok..cukup setakat itu.

korang pernah tak rasa sesuatu yang korang sendiri tak mampu untuk luahkan..
sampai satu tahap dan ketikanya mood sendiri jadi kacau~


ahh..persetankan perasaan ini.

nak diluahkan pada tempat yang selayaknya ragu kalau-kalau aku bukan lagi orang nya.
nak berkongsi isi hati aku malu bimbang kalau-kalau aku tak layak untuk merasakan itu.
nak mengekspresikannya aku takut kalau-kalau aku kecewa kelak.
semua nya serba tak kena.


akuuu rinnduu..

ya..aku rindu.

tak sanggup lagi nak luahkan lepas ni..
malu,takut,segan,kecewa, semua ada.
jalan yang terbaik, diam..
rasa la rindu itu sorang-sorang.
selagi boleh tahan,aku tahan..
kalau tak, gerimis mengundang la gamaknya..


macam ape tah bila siang tadi aku tertidur and mimpi dia..
apa semua ni??
motif??
nak bagi aku makin rindu ke??


ntah kenapa dalam mimpi tu tindakan dia buat aku tenang and ok balik.
seolah-olah bayangan dia datang untuk gantikan jasad dia.
ahhh..
*mata masuk habuk!!
sentap kejap aku lepas bangun tidur tu..


kenapa aku tak mampu buang perasaan ini??
cukup la..
dah lama aku rasa benda ni.
sampai bila aku nak simpan?..
aku tak kuat.
aku rindu.. :'(




sekian.

my talk:) last..lepas ni aku tak nak cakap lagi. sebab aku malu.. aku rindu orang yang tengah sakit tu ..
Thanks for reading :)

No comments: