Happy birthday Naddies!

Assalammualaikum

jap!!
aku lupa wish birthday dekat someone


nadhirah hani @ Naddies,
happy bornday!
selamat ulang tahun ya..
potong kuih nya..potong kuih nya, lalala..
*aku tak khatam lagi lagu birthday orang seberang..hehe


dulu satu sekolah.
lepas tu satu rumah dekat uitm..
then satu kelas..
and satu bilik!
ahh.. jodoh sangat!


banyak benda kita share sama-sama kan.
almaklum je la..
parents jauh.
susah senang sama-sama redah.


thanks sebab selalu ada time susah senang aku beb!
selalu layan perangai gila aku bila aku stress belajar.
jaga aku masa aku sakit.
tegur salah silap aku.
thank you soo muchh!


aku ingat lagi kau akan pasang lagu k-pop even aku tak minat langsung!
then nak ambil hati kau, aku try nyanyi ikut lirik yang diberi..
bak kata kau," busuk myra!! busuk! dah macam bunyi jawa!"
haha..ingat lagi tak?


kalau kau stress belajar , kau minta aku jadi retis.
hahaa.
aku turutkan..
aku shuffle bagai nak rak!
nasib rumah bawah..
kalau rumah tingkat atas, mau retak blok kita beb! haha
ingat lagi tak??



aku suka panggil kau big bird macam dalam kartun SESAME STREET.
sebab cara kau sebijik macam big bird.
mula-mula kau marah.
tapi lama-lama kau suka! hahaa.


kau tak habis-habis layan running man.
aku dari mula tak minat.
tapi sekarang aku dah boleh hafal nama actor runningman.
and kita ada minat yang sama dekat Giraffe RUNNINGMAN!
haha..



kita share junk food yang sama.
coke and coklat!
kalau memasing dapat sorang satu, senyap terus.!
leka! haha.


kalau ada masalah about ehem2 and family, kau selalu cerita dengan aku.

hah! ada seperkara lagi..
kalau kau nak makan mee sedaap kau akan minta tolong aku gaulkan maggie tu supaya perencah sebati dengan maggie. *ok.ni manja sangat! haha
aku geram juga bila kau makan mee sedaap tu, kau punya maggie ada yang tak kena dengan perencah..mana umphh cenggitu..


kau selalu paww nescafe aku sebab aku ni kilang nescafe.
hangin je aku bila kau cakap nak bayar. ;p


selalu pagi-pagi berebut cermin untuk bersiap.
ahaha.
aku nak usul kan dekat pihak pengurusan kolej supaya tukar cermin besar sikit.


kita selalu gossip pasal housemate kita yang kerek sangat tu.
so lepas ni dia dah tak ada dah..
glory-glory for us! hahahaa



ni kalau aku cerita sampai esok pon tak habis.

last words from me,
doa aku sentiasa untuk kau sahabat..:)


sekian

my talk:) mengantuk..bubye!
Thanks for reading :)

No comments: