PMR~

salam..


guys!!
pergh!! lama gilak tak jenguk belong jambu aku ni..
haha..
rindu sesangat ni!..
dah tak dapat nak tahan lagi! choyy! :p haha..


kemana daku menghilang?? haha..
usah ditanya kemana pemergian ku..:p
hahaa..


korang nak tahu ape yang myra rase rite now?? ;)
myra NERVOUSSSSS sesangat!
macam mane nak hilang kan nervouss ni??-.-'
anyone please help me!

esok dah start exam PMR..
adik aku yang nak ambil exam,aku yang risau..
serius aku kalau boleh nak dia cepat-cepat habis exam..
huhu..

makin dia nak exam,makin aku serabot tengok dia! ;p
hahaa..

sometimes kesian jugak tengok dia..study sampai lewat pagi.duduk terperap dalam bilik hampir seharian suntuk..tapi tak apa lah.dia tahu ape yang dia nak.so,dia kena belajar untuk dapat kan benda tu dengan usaha dia sendiri.
insyaallah,aku yakin dia boleh buat..


to students PMR SMK TAMAN KOSAS: wish u all the best!! exam ni yang tentu kan aliran korang nanti sama ada nak masuk aliran sains tulen,akaun,sastera,seni or sebagai nya..orang kata pmr ni exam biase je kan? tapi PMR ni la tapak asas korang nak capai cita-cita korang.
i'll show you an example,kalau korang nak jadi doktor atau engineer,asas yang perlu korang ade ialah subjek sains tulen..dan kalau nak ambil aliran tu,u should put maximum effort to achieve the level..jangan cepat cakap 'tak boleh'..tak ada siapa yang dilahirkan untuk jadi 'tak boleh'.semua boleh berjaya..yang penting kesungguhan kita.ape yang penting,kita kena yakin dengan diri kita yang kita boleh berjaya.semua benda tak mustahil untuk kita capai.*orang yang cepat mengalah ialah orang yang paling bodoh..once again,selamat maju jaya! :)


sekian..

my talk:) tik..tok..
Thanks for reading :)

3 comments:

Kathy Tuah said...

all the best utk adik awk ^^

mia :) said...

kathy tuah: terima kasih ye! :)

mia :) said...

kathy tuah: terima kasih ye! :)