Tahniah Abang Navy !

Assalammualaikum.

hai-hai..

entri kali ini just nak ucapakn tahniah dekat abang AJIS..

entah kenapa bila myra tengok abang ajis dah tamat latihan navy, myra rasa happy sangat.
tumpang gembira juga.
sekarang ni dah jadi navy .. hehe..tahniah!

kita dah tengok dah video perbarisan tu..
shooomartt la!
hehe.

sesekali tengok abang ajis pakai uniform navy tu macam popeye dah!
hehe.
tak apa la..popeye pun popeye la ye..
sekarang abang ajis dah berjaya.
bukan abang ajis yang dulu lagi.

insyaAllah..
doa myra sentiasa ada untuk mu bro.
kasi tabik sikit la..


eyh2..kak ain pun ada sekali.. hehe..
abaikan si atiqah rosedi dibelakang tu..
dah macam kepala labi-labi dah.. haha

ok bro..
last words from me..
all the best for your new life.
kalau free singgah la pilah..
hehe..
psst..lagi best kalau dapat bawak donut sedozen tu lagi..
hehehe..


selamat berkhidmat pada nusa dan bangsa wahai perwira negara.
doa myra sentiasa ada untuk abang ajis.


sekian.

my talk:) teringin sangat nak jumpa abang ajis lagi.. *ok..angan-angan sahaja..goodnight!



Thanks for reading :)

No comments: