wow! UNIC! :D

salam..

hi guys!

first and foremost,myra nak ucap kn terima kasih for UNIC..coz sudi bertandang ke UITM kampus beting kuala pilah! ;)
nice beb!
dorang nyanyi memang best! and we had so many valuable jokes from them.
dorang dijemput atas program malam maulidurrasul..
penuh dataran ilmu uitm beting hari uh..semua teruja nak tengok persembahan UNIC..:)

dri pukul 9 sampai pukul 12.30 tengah malam!..semua tak nak berganjak dari dataran ilmu uh..
sampai kan UNIC siap tanya lagi.
"korang ni tak nak balik tidur ke??"
hahaa..
memey tak la nak masuk tidur kalau UNIC dah datang BETING ni..;)

ape yang aku boleh cakap,memang best!
nak lari sikit dari tajuk..
kalau dulu abang sedara aku selalu cite..
yang life kampus ni best!
ya,aku tak nafikan la..
aku seronok sangat dengan life aku yang sekarang..
tak perlu pikir ape-ape..
yang aku tahu,siang aku pergi kuliah..
balik,aku rehat and buat revision..
time cuti pula,aku spend time dengan member..
setiap 2 minggu sekali parents aku akan datang visit aku ^^
hehe..best en??..:)


urm,lau dulu aku agak bosan dekat sini..sebab bagi aku dekat sini tak ada pape..
tapi sangkaan aku silap!
dekat sini ade je tesco..JAYA jusco..HUHU..
and terminal one! HUHU..tempat lepak beb! ;) haha..
lau nak lepak pon tak susah..transport pon senang.
hari uh kaki aku melangkah ke JAYA JUSCO SEREMBAN 2!
ooo..yeah!!
sejam perjalanan aku dari kuala pilah^^
aku bole cakap yang aku dah explore separuh dari negeri 9 ni..haha.
for future plan,aku target nak pergi ULU BENDUL dengan housemates2 aku..hehe..
but tak tahu lagi bila..coz masing2 busy dengan test and exam..
insyaallah..one day..:)

ok guys..till here..
aku tak dapat nak curi banyak masa untuk update belog ni..
coz masa bagi aku sekarang ni sangat la berharga..
huhu..
do see u next entri.
boboi!


sekian.

my talk:) tak kenal maka tak cinta!
Thanks for reading :)

2 comments:

Nor Amirah E said...

nak pergi ULU BENDUL ? Haha. Adik dah pernah pergi sana :p rugi tak pergi . Haha.

mia :) said...

huhu,,untung la~ akk lum sampai lagi.cam mano nie?? ;) haha..