dia pengubat jiwa..:)

OK..sekarang keadaan myra tak berapa sehat..urm,badan dah start panas..adoi..jangan la demam..wa ade tugas esok.
minggu nie je myra punye jadual bukan main busy lagi..
petang tadi baru lepas balik dari kampung..
khamis ade function..
jumaat,sabtu,ahad,nak kena follow pergi perak..
abang sedare myra nikah!
*dah gatal dah..
bertambah lah kroni myra lepas nie..

meh sini usha buah hati myra.;)
nama dia amsyar nur iman..















cube tengok telatah dia.huhu..serius myra geram!;p haha..
masa dekat kampung semalam,puas gila main dengan dia..:)
time nak balik,myra nak la pass dia dekat kakak sedara myra,korang tahu ape reaksi amsyar??
huhu..dia tak nak dekat mak dia! ;p
walawey!! dia dah kamceng dengan myra sekarang..:) huhu.
even abang sedara myra nak hulur tangan ambil dia,pon dia tak nak!
dia paling muka dekat tempat lain..;)
huhu.
sayang giler dekat dia! <3 dia anak buah myra..huhu. manja kot dia dengan myra masa dekat kampung semalam..:) puas dah myra dukung dia ke hulu ke hilir.. then time myra nak makan,dia pon dok sibuk nak makan gak! huhu.. dunia myra tetibe bertukar jadi dunia kanak-kanak riang! huhu.. hilang kot semua problem bila main dengan amsyar..:) tengok dia senyum pon dah buat myra happy! ok la...bubye! sekian.. my talk:) < no status > urm...





Thanks for reading :)

No comments: