aku suka bace balik mesej lama..;p huhu

Assalammualaikum..


ok..hari nie myra bosan giler..duduk rumah pn x buat ape..daripade duduk termenung memikirkan nasib,lebih baik lepak dekat belog sendiri..x gitu??;)
wah! dah makin kekwat myra sekarang nie.;p
haha..


nak buat koje umah,dah lama myra ciap kan..nak cari 'pasal' dengan adik,dia pulak x ada dekat rumah..-.-'
urghh..bosan giler..

so,macam bese,myra melayan dunia sendiri dengan berteman kan fon sony kesayangan ku..;p
hehe..ade ape dengan fon??
benda solid yang yang tidak bernyawa..hanya akan hidup bila ade kredit sahaja..betol x??haha..

ok..kali nie myra nak share sikit habit myra time waktu bosan tahap gaban..-.-
hehe..but kena powmise! jangan gelak ok..;)

ok..myra jenis suka bace balik mesej2 yang orang hantar..haha..tapi x semua mesej myra simpan..kalau semua mesej myra padat kan dekat dalam fon tue,gamak nye,sosak la memory kad myra...;p haha..
so,x payah nak heran la ye bila anda bukak inbox fon saya,beratur mesej2 yang gila sesak bagai dalam tin sardin! huhu..

*fakta! myra masih simpan lagi mesej2 dari 2 tahun lepas..;p haha..

rase sayang giler nak buang..
terpulang la kalau korang nak cakap yang myra nie minah sentimental..-.-
coz,this is who i am..;) hehe..

bila myra bace balik mesej2 tue,myra akan teringat balik ape yang berkaitan dengan mesej uh..huhu..banyak memori kot..;p haha..

but maaf la ye..mesej2 tue bukan dari boy pren saya..coz saya dah lame delete..buat semak jew..;p haha..
buat ape nak simpan mesej dari orang yang dah tiada kaitan dengan kita?? x gitu??;p haha..




ok..tue jew la story myra..;p hehe..so,lepas nie,start penuh kn inbox korang denga mesej2 yang best2..yang x best uh,tutup mata,delete jew..;p haha..caye lah..korang akan tergelak sorang2 bila bace mesej2 uh ..;p hehe..secare x langsung,korang boleh hilang kan rase bosan dah stress..haha..auta! ;)

sekian..


my talk:) let's join the club! ;p
Thanks for reading :)

2 comments:

Chegu Zubir said...

salam new blogger

jom join
Segmen : Mari Promote Blog

im new folower of u

mia :) said...

Chegu Zubir: salam..:) thanx sbb follow blog myra..akan myra join segmen anda..:)