sekalung penghargaan..;)

assalammualaikum..

hye!

ha,korang dah tengok lom myra nyer blog??
agaknye,
apa yang lain??;)
haha..


papepon,nak ucap banyak2 terima kasih dekat seorang bro ni..
myra kenal dari komuniti sahabat blogger..dekat facebook..
bro fakhrul,thanx bebanyak ye!

em..header dekat kepala blog myra ni,
dia la yang buat kan..
actually,dari dulu myra nak buat header..
but myra x ada program tok buat header..
so,myra decided tok mintak tolong dekat sahabat blogger..


komuniti sahabat blogger memang terbaik la:)
kami dah macam sahabat..
saling tolong menolong..
betol kata kawan myra,si yasmin..
"aku lebih rapat dengan sahabat blogger dari kawan sendiri"
hahaha..
min! betol kew ayat aku dekat atas ni??;p
papejew la..
janji bunyi nye lebih kurang sama..:)


so,lepas ni,hope korang enjoy follow blog myra..
terima kasih ler dekat korang yang setia follow blog ni..;)
sayang korang ketat2..


sekian..

my talk:) aku akan terus menulis..;)
Thanks for reading :)

2 comments:

jaa64 said...

hye...fakhrul pun buat i pnyer taw!!!dtgla tgk..heeee :)

mia :) said...

hye! em..i dah tgk dah u punye header..lawa:) mmg kne ngan u pnye bckground blog:)hehe..