EVERLY RESORT vs TIARA BEACH RESORT

salam 1 ampang!

ceit!! konon kak long kawasan ler tue eik? haha..

ok2..sedang mengira dan menghitung,aku masih punya saki baki hari untuk memperluaskan kuasa aku di tanah ampang ni..ehehe..

minggu lepas aku sempat menenangkan fikiran aku yang serabut lagi kusut dek,...tuttt! tuttt! tuttttt~~~
*argh! lupakan..

terima kasih dekat parents aku yang sangat memahami..
dan plan bercuti pun dibuat saat-saat akhir..

mana aku pergi??
urm..TIARA BEACH RESORT PORT DICKSON..
fisrt time pergi sana,i was like,,, woohuu!! excited dorh!!
but when i step in,it was like,,, errr.. ok2 la~

haha..why??why??why??
nothing special~ sorry!
ini pendapat aku..

aku mula membandingkan resort tu dengan resort yang selalu aku pergi..
so far,rate yang aku boleh bagi dekat tiara beach resort,... 3 stars~
aku mula rasa bosan bila menjelang 1 petang~
then macam biasa,bila dekat resort,aku akan carik kolam renang..
urm..nothing much i can said.
ok-ok juga la..
ade taman tema..
kolam banyak..untuk kanak-kanak pun ada..
but semua tu nampak biasa je..
nothing special..aku rasa,pihak pengurusan perlu buat pembaharuan..

and one more thing!
nak masuk mandi dekat situ pon kena bayor!!
what the fish???
deyy! aku pergi resort yang 5 stars pon tak kena kan bayaran untuk mandi dekat kolam renang dorang~
aissh..
me like,..err..mybe ni yang pertama dan terakhir aku jejak kan kaki disitu..
adult kena bayar rm28..satu harga yang bagi aku patut di adjust lagi..
bilik pon bole tahan mahal.tapi biasa je~


apa-apa pun,aku tenang la dekat sana..
by the way,i'm looking forward to go EVERLY BEACH RESORT MALACCA!
dah lama rasa nya aku tak lepak sana..
everly sekarang dah tip top!!
terbaik la! kekalkan ranking anda!
swimming pool dia pon terbaik!
harga bilik sekarang aku tengok dah mahal sikit..tapi decoration dalam bilik masih mantopp! caya lah! ;)

sorry dear tiara.. aku mybe dah terbiasa dengan everly..;p
aku dah dibesarkan di sana..haha..
kalau dulu everly dikenali sebagai riviera beach resort..
aku rindu nak lepak sana..

insyaallah..one day..

my talk:) everly beach resot tetap di hati..;)
Thanks for reading :)

No comments: