JUST FOR U ZATI BAHA :)

guys!

THIS IS MY SECOND POST..SO,DO PASTE YOUR EYES HERE. :D
haha..

ok,kali ni aku nak post entri pasal buddyz aku..
sebenarnya dah lama myra nak post cerita pasal dia..
she's different than others.
what make her different?? urm..cara dia kot.




guys,let me introduce her..
ni la ejad..hehe.
dia kuat! what i mean by that,she have strength to fight her disease.
myra nampak kekuatan dia..
sepanjang dia bertarung dengan penyakit dia,sikit pon dia tak pernah mengeluh..apa lagi nak give up,.:)
even sakit pon dia akan masuk kelas..biar lewat,dia akan pastikan dia tak tercicir.
i was so impressed!
honestly!


and she's the best friend i ever had.
seronok bila ade kawan macam ni.we share joys and tears together.

Ejad,
people say that good friends are hard to find,you know why?that is because,"THE BEST ARE ALREADY MINE"

time ejad sakit,the whole class risau sangat2..
semua risau keadaan ejad.
nak-nak lagi bila ejad nak operate.
alhamdulillah,tak pernah putus doa untuk ejad..:)
kita orang tak dapat nak bantu ejad..sebab kita orang bukan doktor..but,i'm a doctor to be.insyaallah..amin.:) hehe
pada hari ejad nak operate,myra,yaya,kak ziqah,nadhirah and yang lain,semua gelisah.
dalam kelas,tak pernah putus nama ejad..

"beb,aku risau ejad"
"harap-harap ejad tak ada pape"
"ejad kuat.so,kita sama-sama doa kan yang terbaik untuk dia"
"aku rasa nak nanges bila teringat dekat ejad"
....

hah,ejad.itu semua dari budak2 kelas kita. :)
siapa je yang tak risau ejad..
sedih tu jangan cerita la kan..
sebak bila masa ejad kena operate.
nak-nak pula kita orang semua tahu bila ejad kena operate..
kita orang tak kuat time tue.semua lemah~
sebab kawan kita orang sedang bertarung dengan penyakit..
tapi kita orang kirimkan doa buat ejad.:)
supaya semua nya selamat.


doa tak putus2 time uh.
semuanya sebab nak tengok ejad sehat.and balik kuliah,belajar sama-sama.
bila nampak ejad on9,and post status dekat facebook,rasa macam 1 nikmat besar time uh.
ALLAH je tahu perasaan kita orang time uh.


ALHAMDULILLAH.
syukur sangat bila ejad dah sehat.
seronok tengok ejad sekarang ni..


apa-ape pon ejad,kita orang doa kan yang terbaik untuk kesihatan ejad.
dari sekarang,jom kita sama-sama teruskan pengajian kita sampai selesai!
kita sama-sama berjaya bawah 1 bumbung AS1201A2!

kita kekal kan chemical bond yang sedia ade..
last for u ejad,kita orang semua sayang ejad! <3 <3
Thanks for reading :)

No comments: